MŠ Sokolovská bude slavit 40. výročí svého otevření

img1Jak šel čas, aneb Školka vypravuje: Mateřská škola Velké Meziříčí pořádá u příležitosti 40. výročí otevření mateřské školy Sokolovská a 15. výročí vzniku příspěvkové organizace MŠ Velké Meziříčí kulturní akce. Program je určený nejenom pro bývalé a stávající zaměstnance MŠ, ale i pro absolventy MŠ a veřejnost, která si ráda přijde zavzpomínat na „školkovské“ časy.

Kulturní program započne dne 6. 6. 2018 v 16.00 v JC ve Velkém Meziříčí slavnostní akademií, na níž vystoupí děti z MŠ Sokolovská ve Velkém Meziříčí. Dne 7. 6. 2018 ve 13.45 bude zahájena vernisáž retro výstavy „Příjemné vzpomínky“, kde návštěvníci zhlédnou např. historické fotografie, výpovědi bývalých zaměstnanců a absolventů MŠ, dobové hračky, učebnice. Výstava „Teď a tady“, která bude uspořádána v přední části přírodní zahrady MŠ, zavede návštěvníky do současnosti. Výstavu vytvoří různé kreativní výstupy dětí z výtvarných a pracovních aktivit. Pro děti i dospělé zájemce proběhne od 15.00 v přírodním amfiteátru zábavný program s Rádiem Vysočina. Od 17.00 je naplánované setkání současných a bývalých zaměstnanců mateřské školy Sokolovská a pozvaných hostů. Obě výstavy budou pro širší veřejnost otevřeny od 8. 6. 2018, 11. 6.–14. 6. 2018 vždy od 14.00 do 16.00. Kulturní akce je podpořena z Grantového systému podpory kultury města Velké Meziříčí.

Milí bývalí zaměstnanci a absolventi MŠ, budeme velmi rádi, pokud se s námi podělíte o své vzpomínky, případně máte zajímavé fotografie ze školkovských let, které jste ochotni zapůjčit. Můžete i odpovědět na naše otázky. Piště na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , volejte na tel. číslo 566 522 832.

Otázky pro pamětníky:

  1.        Na co si vzpomenete, když se řekne mateřské školka?
  2.        Pamatujete si veselou příhodu ze školky?
  3.        S čím jste si nejraději hrál/la?
  4.        Pamatujete si jméno Vašeho kamaráda, kamarádky, p. učitelky?

Děkujeme.

Vedení Mateřské školy Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.