Patnáctému ročníku koštu pálenek vévodila třešňovice z Rudy

kostAkce proběhla 7. dubna od 15 hodin v sále "hasičky" ve Velkém Meziříčí. Hosté obdrželi v ceně vstupenky, která byla pouhých 150 Kč, skleničku, katalogy a veškerou ochutnávku zdarma.

Atmosféra byla velice příjemná. Celý program doprovázela naše oblíbená skupina Akordeon Band Vysočina, která s námi spolupracuje již mnoho let. Rovněž se zde však uplatnila i kultura a sport. V tanečních ukázkách se předvedla skupina Kosatky, která účinkuje pod organizací DOZA Velké Meziříčí. Ve sportovní části nám zase předvedli své bojové umění členové a členky oddílu Karate z Velkého Meziříčí. Celá akce byla velmi povedená a všichni návštěvníci se již těší na příští "polokulatý" ročník. Diplom za 1. místo v kategorii třešňovice převzal Jaroslav Horký z Rudy, který se stal rovněž šampiónem výstavy - to je nejlepší pálenka z nejlepších.
Jaromír Plodek

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.