Zdejší SPCCH se účastní projektu Rozchodíme civilky

IMG 7224Členové Svazu postižených civilizačními chorobami zhodnotili akce loňského roku a naplánovali další výlety a rekondiční pobyty v lázních. Spočítali, že do celostátního projektu Rozchodíme civilky přispěli tisíci kilometry.

Členové místní organizace Svazu postižených civilizačními chorobami se sešli na výroční schůzi v Jupiter clubu. Zhodnotili činnost a akce loňského roku, udělili čestné členství, a seznámili se s plánem akcí na rok 2019. Setkání členů civilek se zúčastnilo i vedení města a Jupiter clubu.

V roce 2018 se 190 členů velkomeziříčské organizace SPCCH vypravilo na rekondiční pobyty, zájezdy do Jeseníků, Dalešic, Budapešti nebo na silvestrovský výstup na Dědkovskou horu. Aktivní účastí v projektu Rozchodíme civilky do něj zdejší organizace přispěla 4 460 kilometry. I pro letošní rok má SPCCH připraveny rekondiční pobyty v Luhačovicích nebo Poděbradech či poznávací zájezd do Veselí nad Lužnicí a další výlety.

-mars-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.