Přijďte besedovat o územním plánování ve Velkém Meziříčí

IMG 2880_Územní_plán_VMV úterý 2. dubna zve všechny občany Společně VM k besedě o územním plánování. Setkání je určeno zejména pro ty, kteří chtějí stavět, podnikatelům, politikům a každému, komu záleží na rozvoji města.

Dozvíte se, co všechno územní plán ovlivňuje, proč bychom ho měli znát, jak územní plány vznikají a jsou schvalovány. Také v jaké fázi je nový územní plán pro Velké Meziříčí a co se ještě bude projednávat, jakých lze dosáhnout změn v územním plánu.
Přednášejícím bude Ing. Libor Jedlička, projektový manažer v oboru stavebního inženýringu a provádění staveb, jenž se zabývá mimo jiné i zastupováním investorů a vlastníků pozemků při změnách územního plánu.

Pozvání na debatu přijali také mnozí zastupitelé města Velkého Meziříčí. Proběhne od 18 hodin v salónku HAPPY SPORT CLUBu na ulici Zdenky Vorlové 21 (u nového domova důchodců).

Milan Salaš

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.