Charitativní sekáč pomohl útulku pro psy i dětským domovům

DSC 7227V pátek 21.6. a sobotu 22.6. proběhl ve spolupráci spolku Jednoměsto. a Jupiter clubu náš první Charitativní sekáč pro dobrou věc. Šlo jednak o prodej vlastního nošeného oblečení, které poskytla místní veřejnost, kde z každého prodaného kusu šlo 20 Kč na městský psí útulek ve Velkém Meziříčí. Druhou část nádvoří před kinem zaplnily stoly s darovanými kusy oblečení, ze kterých šla útulku celá zaplacená částka.

Přišlo na 200 nakupujících a pro útulek jsme utržili 8 tisíc korun. Tyto peníze už také dostala vedoucí útulku, Helena Krátká, která se svěřila, že je použije na novou fasádu v opravené části bydlení pro psy. Neprodané kusy poputují do třech dětských domovů po celé České republice, s jejichž výběrem nám pomáhá Nadace Veroniky Kašákové, která se stará o děti po odchodu z dětského domova. Díky počtu návštěvníků i předané částce považujeme akci za úspěšnou a o to více se těšíme na další ročník! Spolek Jednoměsto.

Tomáš Pelíšek

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.