Členové Asociace chytali ryby

tit copy_copy_copy_copyV neděli 28. července se od 6-té hodiny ranní začaly sjíždět rodiny naší Asociace k setkání při chytání ryb na Mlýnském rybníku v Arnolci.

Tuto možnost nám nabídnul pan Jan Štegner, který nám byl rádcem a pomocníkem při vlastním chytání. Akce se vydařila a všem se líbila. No aby ne - každý účastník měl nějaký ten záběr, všem se podařilo vytáhnout alespoň jeden úlovek ven z vody, několika úlovkům se však podařilo přelstít rybáře těsně před vytažením nebo „se utrhly" i s háčkem a návnadou a byly pryč.

Na závěr akce všechny přítomné děti obdržely medaili (čokoládovou) a odpovídajícími cenami byli odměněni i nejúspěšnější rybáři – nejvíce nachytaných centimetrů (131cm) Michal Jelínek a nejtěžší úlovek (56cm) – Martin Štěpánek.
Na závěr:  za realizaci celé akce děkujeme p. Štegnerovi, atmosféru z chytání přibližuje pár fotek a již nyní se těšíme na další podobnou akci i příští rok.

Zdeněk Jůda, Asociace VM

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.