V Husově domě chystají loučení s prázdninami, koncert i přednášku

Husuv dumFarní sbor Českobratrské církve evangelické ve Velkém Meziříčí zve všechny děti i mládež na víkendový program Loučení s prázdninami.

Na programu bude páteční překvapení, sobotní brigáda na zahradě a hry, příprava bohoslužeb, odpolední tvoření, táborák a zpívání, filmový klub a nedělní bohoslužby. Sejdeme se již v pátek 30. 8. po večeři mezi 19-20h a setkání zakončíme v neděli 1. 9. po bohoslužbách u čaje.

V neděli 15. září si připomeneme 90. výročí vzniku evangelického sboru a 100. výročí vzniku kazatelské stanice ve Velkém Meziříčí. U této příležitosti Dne věčnosti Vás zveme na koncert novoměstského ženského pěveckého sboru Naenia. Patnáct žen z Nového Města na Moravě a okolí zpívajících pod vedením Jany Kabrdové písně různých žánrů se představí od 15:30 v Husově domě.

V neděli 6. října od 16:30 jste srdečně zváni na Večer s hostem, na který přijal pozvání přírodovědec a teolog Marek Orko Vácha, přednosta Ústavu etiky a humanitních studií 3. lékařské fakulty UK.

Markéta Slámová, ev. farářka

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.