Klub Rock Depo po letní pauze otevírá

21694314-BC35-4C3A-A567-8D4E4D85CDC4V pondělí 2. září v 15 hodin znovu otevírá hudební klub Rock Depo na ulici Novosady. U této příležitosti je pro návštěvníky připraven akustický koncert česko-rakouského dua Just a Couple.

Kytaristu Honzu Douska můžete znát ze spousty kapel jako jsou třeba Blank Out, Punk Floid atd. Je to skvělý muzikant, který zahraje takřka cokoliv a na cokoliv, co vydává nějaký zvuk. Na valchu ho doprovodí sympatická slečna z Rakouska, tak se můžete těšit na opravdu kulturní zážitek.

Během tříměsíční letní pauzy prošel klub menší rekonstrukcí a hlavně generálním úklidem. Čekají Vás čistě vymalované prostory s větším pódiem, jehož rozměry byly pro kapely nedostačující.

Od září bude klub fungovat dle provizorní otevírací doby závislé na návštěvnosti.
Naším přáním je do klubu nalákat hudební fanoušky všech žánrů a stylů. V plánu jsou jak akustické koncerty, výstavy, amatérská divadla, tak hlavně koncerty napříč všemi žánry.
Pro zájemce bude možné po domluvě prostory klubu také pronajímat na soukromé akce.

Zářijové akce:
7. 9. - Deathsoundnight - Beton, Bahratal, Sekeromlat, Sněť
21. 9. - Rockový večer - Meclopin Band, GRIF a další
27. 9. - Permon Balet Superstar, Norman Bates, The Queues

-RD-

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.