AUTOIMPEX – vítejte u opravdových specialistů

Autoimpex tit4. 9. 2019 proběhl Den otevřených dveří ve společnosti AUTOIMPEX spol. s r.o. ve Velké Bíteši. Určitě ji znáte, možná kolem ní i denně projíždíte – sídlí přímo u D1, hned vedle exitu 162. Víte ale, čím se tato společnost zabývá?

V AUTOIMPEX najdete opravdové specialisty na dopravní techniku. Nabídnou vám tu nákladní vozy značky MAN, a to přesně na míru vašim požadavkům. Můžete si tu pořídit i specializované vozy na přepravu dřeva DOLL, špičkové návěsy REISCH, vysoce kvalitní přípojná vozidla SVAN nebo vyvažovací techniku CEMB. Mimo to, že je AUTOIMPEX výhradním českým prodejcem těchto značek, pro vás zajistí i profesionální servis dopravní techniky včetně oprav a výroby kardanů.

Už při příjezdu do firmy vás překvapí velký, moderní a čistý areál. Nečekali byste, že tu prodávají a servisují valníky, tahače návěsů, vozidla pro přepravu nadrozměrných nákladů, hydraulické ruky apod. V AUTOIMPEX je ale na první pohled vidět, že tu práci dělají zkušeně, poctivě a s láskou.

autoimpex 2Tomu odpovídá i zázemí společnosti – servisní technici mají v AUTOIMPEX k dispozici ty nejlepší a nejnovější technologie. Potvrdil nám to i jednatel společnosti, pan Jan Štefek: „Neustálý rozvoj, modernizace technologií a kvalita služeb jsou pro nás stěžejní." Dále nám sdělil, že ve společnosti, která má nyní 70 zaměstnanců, pracuje mnoho odborníků už od jejího založení v roce 1991. „Svých zaměstnanců si velmi vážíme, naše služby pro klienty stojí kromě technologií právě na jejich zkušenostech," dodal.

Den otevřených dveří 2019 se vydařil nejen díky krásnému počasí. Na dopravní techniku a areál společnosti se přišlo podívat několik stovek zájemců, kteří si kromě samotné prohlídky a možnosti otestovat nový produkt, dodávku MAN TGE, užili i cimbálovou muziku, speciality z grilu či první letošní burčák. Celým programem vtipně provázela herečka a moderátorka Bára Štěpánová.

Pokud jste tuto akci letos nestihli, jménem firmy AUTOIMPEX vás srdečně zveme na tu příští. Koná se každý druhý rok současně s Tradičními bítešskými hody a opět tu na vás budou čekat nejnovější modely dopravní techniky i bohatý doprovodný program.
XART. s.r.o.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.