Střední školy se představí žákům

Festival vzdelavani_plakatKaždý rok se žáci ze základních škol mohou inspirovat při výběru střední školy návštěvou Festivalu vzdělávání. Letošní ročník se uskuteční 12. listopadu od 15 hodin ve velkém sále Jupiter clubu a bude oproti jiným rozšířen o aktivity pořádané MOST Vysočiny, o. p. s.

Festival vzdělávání je akcí, na které se prezentuje více než třicet středních škol z Kraje Vysočina a okolí. Představují své programy, výrobky, nabízí zájemcům možnost zeptat se přímo pedagogů či současných studentů na otázky, které je osobně zajímají.
Letos se pořádající Jupiter club dohodl s organizací MOST Vysočiny, o. p. s. a v rámci jejího projektu „MAP II rozvoje vzdělávání v ORP Velké Meziříčí", reg. č. CZ.02.3.68./0.0/0.0/17_047/0009959, financovaného z prostředků Evropské unie, rozšířil nabídku o přednášku Zdeňka Krpouna na téma Virtuální sociální sítě v dětství a dospívání. Posluchači se dozví, jak internet ovlivňuje život dospívajících a seznámí se s riziky spojenými s užíváním sociálních sítí. Zdeněk Krpoun je psychologem a rozvojovým koučem, také přednáší na brněnské lékařské a filozofické fakultě. Zvána je široká veřejnost i pedagogové. Další novinkou v programu bude veletrh knižních nakladatelství. Ta představí svou nabídku stálých i aktuálně vycházejících knih, prezentovány budou nejrůznější didaktické pomůcky pro vzdělávání.

Srdečně zve JUPITER club a tým MOST Vysočiny, o. p. s.

Dále bychom Vás rádi informovali o probíhající aktualizaci Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání v ORP Velké Meziříčí. V rámci aktualizace dochází k revizi priorit rozvoje vzdělávání a jejich cílů. Návrh priorit a cílů je aktuálně předáván do konzultačního procesu – připomínkování široké veřejnosti.

V případě návrhů na úpravu dokumentu zašlete text Vaší připomínky na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , do 15. 11. 2019. Text dokumentu naleznete na: https://www.masmost.cz/2015-03-09-14-27-36/projekty-o-p-s/map-ii/dokumenty-ke-stazeni .
Návrh priorit a cílů bude následně předložen k projednání a schválení členům Řídícího výboru MAP II.

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.