Automatická kresba s Lucií

Automaticka kresba_1V páteční podvečer 15. listopadu mělo 22 žen možnost prožitkového semináře s Mgr. Lucií Ioannah Polákovou na téma "Automatická kresba - komunikace s tělem, duší a nemocí".

Mgr. Lucie Ioannah Poláková několik let vyučuje na VŠ v Jihlavě arteterapii a muzikoterapii a mezi svými studenty má také seniory, protože vyučuje i na univerzitě třetího věku. Jak nám sdělila Lucie, o studium mezi seniory je velký zájem a jsou prý velmi pečlivými a svědomitými studenty.
Pomocí kresby jsme si testovaly naši osobnost, jak nás vidí druzí, pomocí kresby jsme dostaly informaci o tom, co nám ve stravě prospívá co nikoliv, na základě barev jsme si určily, které místo na našem těle je oslabené nebo nemocné.
Vše probíhalo intuitivně pouze za přítomnosti kresby a intuitivního výběru pastelek . Při následném rozlaborování obrázku jsme se shodly všechny na tom, že kresba odpovídá reálné skutečnosti.
Pomocí testu "psychologie barev" jsme se dozvěděly, která barva je barva osobní a kterou bychom měly u sebe preferovat.
Reakce Žen na seminář byla velmi pozitivní, vyžádaly si pokračování, které nám Lucie přislíbila.

Na měsíc leden připravuji další prožitkový seminář s Olgou Lazárkovou, na kterém se dozvíme, jak nás v životě může ovlivnit jméno, jak se podle jména dá odhadnout i charakter člověka, jeho kladné i záporné vlastnosti, což se týká i přezdívky, kterou jsme získali od rodičů, ve škole apod.

Libuše Kotoučková, bába porodní

Automaticka kresba_2_copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.