Měřínští dobrovolní hasiči pořádají charitativní předvánoční tvoření

Bez názvu_copyPojďte se vánočně naladit, načerpat inspiraci a zároveň přispět na dobou věc. Sbor dobrovolných hasičů Měřín zve děti i dospělé na předvánoční tvoření, jehož výtěžek poputuje na charitativní účely. Zapojit se může každý, kdo chce udělat radost nejen sobě, ale i dětem, které to potřebují. Přijďte mezi nás tuto neděli 24. listopadu 2019 od 13:30 do kulturního domu v Měříně.

V loňském roce jsme věnovali celkový výtěžek 20 000 korun brněnskému nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek. Během tvoření nám návštěvníci přinesli různé dárky a drobnosti, které jsme rozdělili podle užitku do dětského domova a do psího útulku Bouchalka.
Letošní výtěžek charitativního předvánočního tvoření jsme se rozhodli opět věnovat onkologii Krtek a také záchranné stanici Pavlov pro hendikepované živočichy.

Na předvánočním tvoření si můžete vyrobit tradiční i netradiční dekorace, ozdobit adventní věnce, malovat na perníčky, vyrábět stromečky a ozdoby. Během tvoření bude zajištěno občerstvení a nebude chybět ani fotokoutek.

SDH Měřín

vanocni tvoreni_merin

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.