Měřínské tvoření pomáhá dětské onkologii

měřín2Rok se s rokem sešel a my jsme Vás mohli opět přivítat v Měříně na charitativním předvánočním tvoření.

Kreativní odpoledne proběhlo 24. listopadu 2019 od 13:30 a v průběhu čtyř hodin si lidé mohli vytvořit vánoční dekorace, vánoční přáníčka, ozdobit perníčky, vyrobit vánoční taštičku, ozdoby na stromeček a vánoční věnce. Na děti u vchodu čekala malá nadílka, větší návštěvníky potěšil měřínský andílek pro štěstí, zároveň jste si mohli odnést vzpomínku v podobě fotografie z našeho fotokoutku, posilnit se dobrým jídlem i pitím a nechyběl ani zajímavý taneční program pro děti.

Z prostor hasičské zbrojnice jsme se letos přesunuli do kulturního domu a společně vybrali neuvěřitelných 14 467 korun určených nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek. Zároveň jsme hojnou materiální pomocí podpořili záchrannou stanici Pavlov.

Děkujeme z celého srdce všem organizátorům, pomocníkům a hasičům, kteří se na tvorbě akce podíleli. Děkujeme všem sponzorům, i těm mediálním, v tomto roce nás podpořili: Kavárna Měřín - Renata Dobejvalová, Prodejna zahrádkář Agro Měřín s.r.o., R Malec s.r.o., JeZ Food, Dorty Jana Fialková, Fixpoint reklama, Bioprodukt zdravá výživa, dekorace Pro Lásku, Poex Velké Meziříčí s.r.o., Anička Oulehlová - program pro děti, Michaela Požárová - fotokoutek, Sweet - Jitka Syslová, DJ Michael Štoček, Jana Pospíšilová - koláčky, Martina Šulová - zdravotník.

Nicméně především děkujeme vám, kteří jste dorazili a užili si společně s námi kreativní odpoledne. Budeme se snažit zlepšovat a vytvářet mnoho akcí, na kterých se společně můžeme setkat, prožít příjemné chvíle, díky kterým zapomeneme na všední starosti a užijeme si vzájemnosti.

S pomáháním v předvánočním čase ještě nekončíme. Podpořit oddělení dětské onkologie můžete 8. prosince v průběhu vánočních trhů v Měříně u stánku Dagmar Opálkové. Darovat věci pro záchrannou stanici je možné do 13. prosince, stačí nás kontaktovat.

Přejeme Vám kouzelný adventní čas.
SDH MĚŘÍN a přátelé

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.