Nominujte počiny roku 2019 v anketách Zlatá jeřabina a Skutek roku

skutek roku_obrKraj Vysočina již po šestnácté vyhlašuje anketu Zlatá jeřabina – Cena Kraje Vysočina za kulturní počin roku a po jedenácté anketu Skutek roku. Cílem anket je nalézt nejlepší kulturní počiny, příkladné aktivity v oblasti památkové péče a dobrovolné skutky a projekty vedoucí k rozvoji regionu.

Příjem nominací do obou anket odstartoval společně 1. ledna 2020 a potrvá do 31. ledna 2020. Nominovat může kdokoliv, a to aktivitu, která proběhla v předešlém roce v Kraji Vysočina. Nominace je možná pomocí elektronického formuláře umístěného na webových stránkách www.kr-vysocina.cz/pocinroku.

V anketě Zlatá jeřabina je možné nominovat do dvou kategorií: Kulturní aktivita a Péče o kulturní dědictví. Nominovat můžete kulturní akci, jako je koncert, festival, divadelní a hudební přehlídka, ediční počin, muzejní expozice apod. nebo příkladnou péči o památku. Z došlých nominací vybere odborná skupina 20 počinů v každé kategorii, které se následně budou ucházet o hlasy veřejnosti. Příjem nominací do obou anket odstartoval společně 1. ledna 2020 a potrvá do 31. ledna 2020. Nominovat může kdokoliv, a to aktivitu, která proběhla v předešlém roce v Kraji Vysočina. Nominace je možná pomocí elektronického formuláře umístěného na webových stránkách www.kr-vysocina.cz/pocinroku.

Kontaktní osoba: Bc. Iva Strnadová, odbor kultury, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel.: 564 602 260.

Skutek roku – Skutky fyzických osob lze nominovat v oblastech sociálně-zdravotní, životní prostředí, volný čas dětí a mládeže, poradenství, osvěta, vzdělávání. Oblasti pro nominace právnických osob jsou sociálně-zdravotní, ekonomická, oblast životní prostředí, poradenství, osvěta, vzdělávání, volný čas dětí a mládeže. Navrhovatel není omezený počtem návrhů. Nelze ocenit skutek nebo projekt oceněný v této soutěži již v předchozích letech. Tyto budou z nominací vyřazeny.

Kontaktní osoba: Lenka Šestáková, odbor regionálního rozvoje, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel.: 564 602 564, 724 650 271.

Následné hlasování veřejnosti se uskuteční v březnu 2020.

Tisková zpráva Kraje Vysočina

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.