Do konce ledna nominujte nejlepší sportovce města

IMG 8764Město Velké Meziříčí vyhlašuje 21. ročník ankety o nejlepšího sportovce Velkého Meziříčí za rok 2019, do které můžete nominovat vybrané sportovce a sportovní družstva do 31. ledna 2020.

Ankety za rok 2019 se mohou zúčastnit pouze sportovci (jednotlivci či družstva) registrovaní za oddíl z Velkého Meziříčí a místních částí. Logickou výjimkou je Galerie odchovanců/trenérů.
Každý oddíl dle svého uvážení uvede v tabulce pro kategorii jednotlivců i družstev 1 sportovce – jednotlivce a 1 družstvo s uvedením dosažených úspěchů v roce 2019. V kategoriích Nejlepší trenér a Zvláštní ocenění je možné uvádět více jmen.
Kategorie Galerie odchovanců/trenérů je nastavena jako galerie všech našich úspěšných odchovanců a trenérů, kteří byli členy velkomeziříčského oddílu a v roce 2019 byli úspěšní ve svých klubech a eventuálně v reprezentaci. Při vyhlášení ankety proběhne krátká prezentace nejúspěšnějších sportovců/trenérů nominovaných v této kategorii.

V nominaci (mimo kategorie Nejlepší trenér, Zvláštní ocenění a Galerie odchovanců/trenérů) také uvádějte v kategorii jednotlivců ročník narození, jméno trenéra/trenérů a výsledky i na nižších úrovních pro celkový přehled.
Nedílnou součástí nominace je i fotodokumentace (videa) všech nominovaných. Sportovní komise nebude hodnotit nominované sportovce bez fotodokumentace. U jednotlivců je třeba dodat přibližně 5 fotek, z toho jednu portrétovou a zbývající sportovní momentky.

V kategoriích Nejlepší trenér a Zvláštní ocenění stačí portrétová fotka. U družstev můžete zaslat sestavu týmu i sportovní momentky.
Nominace zasílejte do pátku 31. ledna 2020 na e ‑mailovou adresu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. v elektronické podobě. 

Sportovní komise vyhodnotí nominace 6. února 2020 a jména nominovaných zveřejní ve Velkomeziříčsku 4. března 2020. Slavnostní vyhlášení ankety proběhne ve velkém sále Jupiter clubu 20. března od 18 hodin.

Nominační formulář naleznete zde.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.