Turnaj v Člověče, nezlob se opět pořádají v Jívoví

jivovi člověčeV sobotu 25. ledna odstartuje v Jívoví stále oblíbenější turnaj v generacemi prověřené stolní hře Člověče, nezlob se. Soutěžní odpoledne si rychle získalo mnoho příznivců, kteří si přijdou užít radost ze hry a strávit čas nad hrací deskou.

Hraje se v jívovském kulturním domě, prezence začíná ve 12.30 hodin, startovné vyjde na 80 korun. I do letošního, už 7. ročníku turnaje, se mohou přihlásit všichni zájemci bez omezení. Pořadatelé zvou opravdu všechny hráče, věk ani pohlaví nehraje žádnou roli. „Kromě občerstvení máme připravené krásné poháry a pozoruhodně hodnotné ceny, dodává František Uhlíř," hlavní pořadatel a zároveň zakladatel turnaje.

Prvního turnaje v Jívoví se zúčastnilo přes šedesát lidí, v loňském roce se už do akce zapojilo okolo sto dvaceti lidí. Sady hracích desek, figurek a kostek zajišťují organizátoři soutěže. Stačí pouze dorazit a užít si příjemnou atmosféru hravého sobotního odpoledne.

M. Hudková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.