Fajťák provoněla zabijačka

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyJelita, jitrnice, škvarky či ovar mohli návštěvníci ski areálu ochutnat i letos. Tradiční zabijačka na Fajtově kopci proběhla v neděli 26. ledna.

Příjemné odpoledne, nejen pro lyžaře, uspořádal velkomeziříčský lyžařský klub již podeváté. Mnoho návštěvníků tak přišlo ochutnat zabijačkové pochoutky, prohlédnout si práci zkušeného řezníka přímo na sjezdovce či jen nasát zabijačkovou atmosféru. O hudební doprovod se postarala lhotecká skupina Žízeň.

Zároveň také na sjezdovce proběhly poslední lekce Velké lyžařské školy. Na závěr dvacetihodinového výukového kurzu si instruktoři pro děti připravili závěrečné soutěže. V tomto roce se lyžařské školy zúčastnilo celkem 80 lyžařů, z toho polovinu tvořily čtyřleté děti.
V současné době ski areál provozuje na hřišti tři dětské vleky, které mohou zájemci z řad dětí využívat po celou sezonu zdarma.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.