Kabaretní skupina Scandalladies roztančila seniory i personál

tit copyDo domova pro seniory Velké Meziříčí zavítalo travesty – kabaretní trio Scandalladies, které v rámci Ježíškových vnoučat splnilo přání současně několika obyvatelům. Pánové takřka k nepoznání převlečení za hvězdy českého ženského showbyznysu zaručeně všechny pobavili.

Na projekt Ježíškova vnoučata jsme se obrátili s prosbou o nějaké zajímavé představení, které dokáže pobavit a odreagovat. Byli jsme mile překvapeni, když se nám za krátkou dobu ozvala skupina, která si říká Scandalladies a nabídla nám show, která bez nadsázky útočí na bránice diváků.
Nabídka umělců na netradiční zážitek se samozřejmě v našem domově diskutovala, zda přijmout či s díky odmítnout. K rozhodnutí ale přispěl přímo ředitel domova Vítězslav Schrek, když prohlásil: „Travesty? Pokud je dobré, tak proč ne? Je to přece show a dostali jsme ho navíc k Vánocům. Aspoň nikoho nenecháme na pochybách, že se i v domově seniorů umíme dobře bavit a jít s dobou!" Hned jsme tedy zařizovali realizaci akce.

Nastal den konání a na plánované odpoledne se těšil snad celý domov. Všichni zaměstnanci, jak z úseku péče, tak z administrativy, se shromáždili a čekali, jak celá akce proběhne a zda bude show úspěšná. Přesně jak ředitel domova předpokládal, vystoupení zaujalo a samotní umělci navodili skvělou atmosféru. Klienti byli nadšeni, jak může někdo vůbec tak opravdově napodobit grimasy například Hanky Hegerové, Nadi Urbánkové či samotné Helenky Vondráčkové. Něco takového zdi domova za dobu co stojí, ještě nespatřily a za celou naši organizaci můžeme říct, že taková vystoupení, která roztančí a rozezpívají obyvatele i zaměstnance, vřele vítáme do našich prostor.

Veronika Krátká

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.