Zapojením do akce VelMez na DŘEŇ můžete pomoct i malému Milánkovi

logoObrátili se na nás zoufalí rodiče malého Milánka, jejich prosbu do písmenka kopírujeme a prosíme společně s nimi - šiřte dále a pokud můžete, zapište se!

V současné době jsme hospitalizováni s Milánkem (3 roky) v Praze, v Motole, z důvodu remise akutní leukémie AML, která se mu vrátila už po půl roce. Z důvodu agresivity jeho nemoci musel okamžitě podstoupit chemoterapii a poté bude muset hned navázat na léčbu, a to výměnou kostní dřeně. Nemůžeme čekat, máme zhruba 2-3 měsíce do transplantace a zatím nemáme v registru dárců kostní dřeně vhodného dárce.
Touto cestou prosíme všechny soucitné lidi, kteří chtějí pomoci, ať darují kostní dřeň a zapíší se do registru dárců. Svým rozhodnutím darovat kostní dřeň mohou zachránit Milánkovi život...

Z celého srdce děkujeme za pomoc,
rodiče Milánka

Dobrovolníci se mohou zapsat do registru dárců přímo ve Velkém Meziříčí - pátek 6. března:
https://www.facebook.com/events/784838141989826/

či v jakémkoliv dárcovském, či náběrovém centru:
http://www.kostnidren.cz/kontakty/naberova-centra

Stačí mít nad 50 kg, 18 - 35 let (včetně) a být zdráv (bez trvalého užívání léků vyjma antikoncepce a léků na sezónní alergie), podrobněji:
http://www.kostnidren.cz/darci/vstup-do-registru-kdo.

Spolek Jednoměsto. a Junák – český skaut, středisko Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.