Fajtfest podpoří víceúčelové centrum pro handicapované

FF pomaha1Nedávno nás oslovil velký fanoušek našeho festivalu Roman z Trutnova, jestli nechceme pomoci dobré věci. A nám bylo hned jasné, že není o čem přemýšlet.

Prostřednictvím našeho festivalu podpoříme Domeček plný koleček ve Staré Pace, což je víceúčelové centru pro handicapované. Hlavní myšlenkou tohoto projektu je, aby lidé s různým druhem postižení – handicapem, vytvořili komunitu, kde budou pracovat, bydlet, pomáhat sobě i ostatním a kde budou mít zároveň možnost sportovního, kulturního a společenského vyžití.
Handicapovaným lidem zde zajistí odbornou asistenci a supervizi. Tato komunita však bude otevřená široké veřejnosti, do které se bude přirozeně integrovat skrze své činnosti (práci, integrované sporty, volnočasové aktivity, atd.).

FF pomahá2Během letošního Fajtfestu si budete moci zakoupit předměty vyrobené v chráněné dílně nebo přispět libovolnou částkou na provoz centra do připravených kasiček. Samozřejmostí je příspěvek i Fajtfest Crew.
Přidejte se k nám a pojďte spolu s námi poskytovat pomoc lidem, kteří to opravdu potřebují a sehnat nějaké prostředky, které by jim aspoň částečně pomohly splnit jejich cíle a sny.

Budeme moc rádi součástí pomoci a spoléháme i na Vás!
FF Crew: Bob, Despou, Milan, Izag, Markéta, Pavel, Karel, Michal, Roman, Šotek, Jon

FF poster

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.