Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

obr investice2_copyTajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlašuje výběrové řízení na investičního technika – pracovníka oddělení investorské činnosti.

Investiční technik shromažďuje a vyhodnocuje požadavky na výstavbu, stanovuje optimální způsoby realizace, zpracovává zadávací listy a návrhy investičních plánů, připravuje a zajišťuje dokumentaci pro stavební povolení.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zaslat nejpozději do 23. března do 12 hodin. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Pro bližší informace můžete kontaktovat vedoucího odboru výstavby a regionálního rozvoje Ing. Antonína Kozinu (tel.: 566 781 200, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Zuzana Najtová

00 2020_investor

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.