Podnikáte na Vysočině? Zapojte se do průzkumu k dopadům pandemie

money-3536346 2V období od 14. do 27. dubna se mohou podnikatelé a živnostníci z Vysočiny zapojit do dotazníkového šetření k dopadům pandemie COVID-19 na podnikatelský sektor. „Současná situace v souvislosti s pandemií COVID-19 a její ekonomické dopady budou mít vliv na budoucí kvalitu života v našem regionu. Zapojte se a pomozte nám v krátkém průzkumu zjistit, jak moc dopadá aktuální situace na Vaše podnikání a jaké případné problémy očekáváte do budoucna," vyzývá podnikatele a živnostníky hejtman kraje Jiří Běhounek.

„Výstupy dotazování budou podkladem pro rozhodování o případných mimořádných krajských opatřeních a jejich zacílení a usnadní intervence kraje směrem k národní úrovni při nastavování dalších nástrojů ke zmírnění pandemie," dodává Pavel Pacal, náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje a územního plánování.

Krátký dotazník, který obsahuje 6 otázek, je v termínu 14. – 27. dubna 2020 k vyplnění zde.

Iveta Fryšová, odbor regionálního rozvoje
Krajský úřad Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.