Přispějme na potraviny těm nejpotřebnějším

Mít dobrou_svačinu_není_samozřejmost.2Podpořte společně s námi ty, kteří se ocitli v existenční krizi.

Díky Vašemu daru v hodnotě 200, 500 nebo 1 000 korun zvládneme pomoci lidem v nouzi napříč všemi službami Oblastní charity Žďár nad Sázavou a také těm, kteří nejsou příjemci naší péče, přesto pomoc potřebují.

Nyní pomáháme především těm, kteří se vlivem pandemie potýkají s výpadky příjmů, ztrátou zaměstnání a také rodinám s dětmi, které trápí vysoké náklady na celodenní stravu. Tuto pomoc poskytujeme prostřednictvím Charitní záchranné sítě, jejíž pracovníci působí na celém území okresu Žďár nad Sázavou (Žďársko, Bystřicko, Velkobítešsko, Novoměstsko a Velkomeziříčsko).

BALÍČKY S POTRAVINAMI A ZÁKLADNÍMI HYGIENICKÝMI POTŘEBAMI:

  • pro jednotlivce 200 Kč
  • pro menší rodinu 500 Kč
  • pro rodinu s větším počtem děti 1000 Kč

Váš dar pomůže zabezpečit základní potřeby mnoha lidí v okrese Žďár nad Sázavou a překonat jim toto těžké období.
DĚKUJEME.

Oblastní charita Žďár nad Sázavou poskytla v období nouzového stavu svou péči a podporu zejména prostřednictvím terénních služeb, a to pro širokou škálu uživatelů (od rodin s dětmi, mládeže, lidí s mentálním či zdravotním postižením, duševním onemocněním až po seniory v rámci pečovatelské, zdravotní a hospicové služby).

Oblastní charita Žďár nad Sázavou

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.