Náměstí provoní burgery - přijďte oslavit návrat normálnosti, zve pořadatel

Burger obrVelké Meziříčí se vrací k normálnímu životu a s tím ožívá i náměstí. Ještě před tím, než budou moci lidé navštívit koncerty a představení kulturního léta, provoní centrum města hamburgery.

Restaurace Jupiter ve spolupráci a za podpory Jupiter clubu, s.r.o. pořádá první ročník Velkomeziříčského Burger Beer Festu, neboli přehlídky oblíbeného rychlého jídla a piva.

Od jedenácté dopolední se tak na Náměstí objeví první stánky s hamburgery na různé způsoby, včetně těch oblíbených z trhaného masa. K tomu zde pivovary nabídnou ochutnávky i běžné výčepy rozličných druhů piva.

Program doplní kuchařská show a od 18:00 hodin začne hrát populární místní kapela ACCORT. „Nejde jen o přehlídku dobrého jídla a pití. Chtěli jsme hlavně přispět našim spoluobčanům, známým, sousedům a kamarádům k tomu, aby po těch měsících divného ticha mohli oslavit návrat normálního života a normálního setkávání. Také proto nevybíráme žádné vstupné, nejedeme na komerci, ale naopak zveme každého, aby si s námi přišel letní den pořádně užít," řekl provozovatel restaurace Jupiter Tomáš Hrabálek s tím, že v přípravě je další letní akce na Náměstí.

Tomáš Hrabálek

Burger copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.