Přihlaste svého voříška do soutěže

psiAgility VM srdečně zve všechny majitele čtyřnohých psích stvoření na 2. ročník soutěžní výstavy Velkomeziříčský voříšek, která se koná dne 8. srpna 2020 od 13:00 na našem cvičišti.

Zváni jsou všichni, kteří vlastní pejska nebo fenku jakkoli originálního svou velikostí, barvou, stářím případně dovednostmi. Vítáni jsou samozřejmě i psi s průkazem původu. Soutěžit se bude o titul v kategorii feny/psi/štěňata, kde se bude posuzovat nejenom vzhled psa, ale i jeho pohyb, souhra s páníčkem, ovladatelnost a další kritéria.

Dále je připravený bohatý doprovodný program a soutěže pro psovody a jejich čtyřnohé parťáky, občerstvení a fotokoutek, který můžete využít pro pořízení fotky na památku. Již teď Vám však můžeme slíbit, že nudou trpět nikdo nebude!
Přihlášku, propozice a veškeré další podrobnosti o akci naleznete na našich webových stránkách www.agilityvm.cz. Přihlašování je již spuštěno, proto neváhejte!

Těšíme se na Vás a na Vašeho čtyřnohého kamaráda.
Tým Agility VM

voříšek

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.