Spolek Jednoměsto. zve na akce

char sekacVážení spoluobčané, rádi bychom Vás informovali o plánovaných akcích našeho spolku na druhou půlku letošního roku. Po povedeném prvním ročníku letos znovu ve spolupráci s Jupiter clubem uspořádáme Charitativní sekáč, kde budete moci prodat i koupit oděvy a doplňky šatníku, a to ve dnech 18. a 19. září v prostorách JC. Loňský výtěžek z akce šel na městský útulek, letos ho věnujeme hendikepovaným dětem.

Plánujeme vyčištění okolí starého kamenného mostu v Rakůvkách, zatím bez termínu. Těšit se můžete na další ročník festivalu Bezmez(d), který proběhne 13. a 14. listopadu. Již čtvrtý ročník festivalu znovu nabídne neotřelé výtvarné i hudební umění a zážitky. Na listopad také plánujeme komunitní výsadbu v ovocném sadu patřícím ekologické farmě Pospíšilových v Holubí Zhoři. A než přijde zima, rádi bychom stihli ještě veřejnou výrobu ptačích budek s možností zapojení při následném věšení na vybraných veřejných prostranstvích ve městě. Na plátně našeho kina by neměl chybět ani Snow film fest, tedy přehlídka dokumentů plných dobrodružství, adrenalinu a samozřejmě sněhu! Aktuální informace zveřejňujeme na Facebooku „Jednoměsto." (@Jednomesto.spolek). Užívejte prázdnin a těšte se na aktivní podzim a zimu! Doufejme, že nám to situace dovolí...

Jednoměsto.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.