V červenci se uskutečnilo rybářské zápolení v Arnolci

DSC07829Neděle 19. července se nesla v duchu rybářských závodů dětí a tatínků, členů Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí, klub Velké Meziříčí a společného setkání maminek na hrázi rybníka v Arnolci. Letošní druhý ročník nebyl tak bohatý na úlovky - ty se některým rybářům ohlásily pouze malým ťuknutím o vlasec. Zato bylo nedělní dopoledne ve znamení slunečného letního počasí a chutného občerstvení v podobě kaprů grilovaných na kameni. Účastníci bez úlovku neodcházeli. Zájemci si odnesli kapra uloveného samotným pronajímatelem rybníka, kterého, jak se zdá, ryby poslouchají. Každá rodina obdržela účastnický diplom a drobnou pozornost, nejlepší rybáři byli stylově odměněni – „dlouhým" dárkem za nejvíce nachytaných centimetrů a „těžkým" dárkem za nejtěžší úlovky. Všichni se již těšíme na příště, ale budeme muset trochu více potrénovat...

Za poskytnutí rybníka, zapůjčení rybářského náčiní a odbornou pomoc děkujeme p. Janu Štegnerovi. Za výtečně připravené kapry p. Karlovi Blahovi a za samotné kapry firmě ZAPRO s.r.o. Oslavice.

Za Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s. klub Velké Meziříčí
Zdeněk Jůda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.