Dotazník pro čtenáře

office-1081807Vážení čtenáři Velkomeziříčska, jak členové redakční rady avizovali již v minulém vydání, připravili jsme pro vás krátký dotazník. Jeho cílem je nejenom zjistit, jak jste spokojeni s tištěným zpravodajem, ale také jaká témata čtete nejraději, jak se vám líbí grafika jednotlivých rubrik nebo jaké reportáže vám naopak v novinách scházejí. Vámi zaslané odpovědi nám poslouží jak ke zlepšení komunikace se čtenáři, tak v přípravě a výběru témat budoucích zpravodajů.

Vyplněný dotazník můžete do 16. října vhodit do sběrného boxu umístěného v budově staré radnice u informačního centra. Na webu velkomeziricsko.cz naleznete také odkaz na interaktivní online formulář, který stačí pouze vyplnit a odeslat. Vyhodnocení dotazníků jsou určena k interním potřebám redakce a redakční rady.

pdfDotazník ke stažení

Rádi bychom také touto cestou znovu oslovili čtenáře a nabídli jim možnost spolupráce při tvorbě obsahu měsíčníku. Pokud máte zajímavé nápady na nová témata či rozhovory s osobnostmi města, kontaktujte nás na e‑mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo se za námi stavte v redakci. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Víme, že v posledních měsících mělo také mnoho z vás problémy s doručováním Velkomeziříčska. Distribuci novin stále zajišťuje prostřednictvím svých brigádníků Česká pošta, která má uzavřenou smlouvu s brněnskou tiskárnou. Veškeré vaše stížnosti vedení pošty pravidelně předáváme a snažíme se zajistit zlepšení roznášky. Podle nového dodatku, který město s tiskárnou uzavřelo, by se Velkomeziříčsko mělo ve vašich schránkách objevit od prvního čtvrtku v měsíci do následujícího pondělí.

Děkujeme za váš čas, který jste věnovali vyplnění a odevzdání dotazníku.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.