Odpověď na otázku zastupitelům ČSSD ke kontrolnímu výboru

P1140691Vážení zastupitelé ČSSD,
je pravda, že v dobách korektních a slušných bývaly jiné zvyky. Osobně porušení všech zásad slušného politického jednání a chování velice těžce snáším. Nejde však jen o neustálé napadání svých politických oponentů.

To už začalo za vedení Ing. Necida, který byl neustále dehonestován v tisku a na sítích. Toto chování pokračuje i v současné době a navíc se vyšperkovalo udáváním lží a napadáním v tisku. V dobách korektních a slušných se nehledaly důvody jak někoho očernit, ale byla snaha o spolupráci i se zastupiteli s politicky odlišnými názory. Navíc se zastupitelé zajímali o jednání zastupitelstva a nepsali lži do tisku.

Pokud by někdo z členů zastupitelského klubu ČSSD věnoval více pozornosti jednání zastupitelstva, než pletichaření, jistě by mu neuniklo, že Ivo Šulc podal svoji rezignaci již dne 22. 6. 2020 a zastupitelstvo to projednalo na své 14. schůzi dne 23. 6. 2020. Tudíž není pravda, že jsem zůstal členem kontrolního výboru. Pokud ve svém článku říkáte, že se nabízí otázka jestli je to politická nezkušenost nebo účel, tak o politické nezkušenosti ve vašem klubu se asi jednat nebude. Zbývá tedy jediné. Je to váš účel psát lživé informace.

S úctou
Ivo Šulc

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.