Anketa čtenářů Velkomeziříčska

tit copyRedakce i redakční rada Velkomeziříčska děkují všem čtenářům, kteří se zapojili do podzimní ankety k obsahové i grafické podobě městského zpravodaje. „V průběhu listopadu jsme anketu vyhodnotili. Nyní společně pracujeme na tom, aby zpravodaj postupně prodělal takové změny, které zvýší jeho atraktivitu," uvedla předsedkyně redakční rady Dagmar Handová.

Z ankety vyplynulo, že čtenáři očekávají, že zpravodaj bude i nadále přinášet informace o životě ve městě a v jeho místních částech, a že v něm najdou i více očekávaných událostí. Velkomeziříčsko by se mělo věnovat také představování místních osobností, spolkovému životu, tématům z kultury i historie města, nebo přinášet atraktivní a vyvážený pohled na aktuální témata, která mají přímý dopad na život obyvatel města.

Anketa čtenářů_vyhodnoceni_slajd_c._2Zpravodaj by se měl ustálit také po stránce grafické i formální. „Redakci navrhujeme například ustálení umístění rubrik, sjednocení barevnosti a fontu textu, vyváženou kombinaci obrazu a textu, nebo jasné oddělení komerčních sdělení. Potvrdilo se nám také to, že lidé očekávají jiný obsah v tištěné a webové verzi zpravodaje. Web by měl pružně reagovat na aktuální témata, zatímco tištěný zpravodaj by měl jít obsahově více do hloubky," doplnila vize redakční rady Dagmar Handová. S ohledem na obměnu redakčního týmu se budou úpravy zpravodaje objevovat v průběhu roku 2021.

Členové redakční rady Velkomeziříčska

 

 

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.