Domov pro seniory děkuje místní farnosti

Dar copyV domově pro seniory jsme v posledních několika měsících prožívali mnohé nelehké chvíle. Onemocnění covid-19 proklouzlo i mezi zdi naší organizace a postihlo ve velké míře naše klienty i zaměstnance. V této nelehké době, která nás již určitý čas provází, si o to více vážíme pomoci, kterou nám okolí poskytuje, ať už se jedná o jednotlivce či jiné organizace. Chtěli bychom touto cestou poděkovat za jak psychickou tak materiální pomoc, kterou nám obzvláště teď, v předvánoční době poskytuje fara ve Velkém Meziříčí a všichni její tři zástupci.

Pro zpříjemnění adventních chvil nám zapůjčili svůj chytrý kávovar, jehož přítomnost na recepci ocenili všichni často znaveni zaměstnanci. Fara však nedělá úsměv na tváří jen zaměstnancům domova, ale také klientům. Ti obdrželi velmi nabitý balíček s různými druhy sladkostí, kávou a pochutinami. Dále také navštěvují klienty domova, i když méně než za běžného režimu. Místo pravidelných bohoslužeb v naší kapli nyní navštěvují jednotlivě klienty domova jedenkrát za čtrnáct dní, přímo na pokojích.

Od začátku pandemie nám pomáhají ze všech sil, jak jen mohou. Děkujeme za ně každý den a jsme moc rádi, že je máme! Děkujeme!

Veronika Krátká, pracovnice vztahů k veřejnosti
Domov pro seniory Velké Meziříčí

PF domov

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.