Hejtman na chatu. Zeptejte se na to, co vás zajímá

KrVe středu 10. února 2021 od 18.00 hodin bude hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek prostřednictvím videochatu odpovídat na dotazy zaslané spoluobčany. „Chci vám otevřít svou hejtmanskou kancelář a prozatím alespoň prostřednictvím videochatu s vámi být v kontaktu. Pokud je něco, co mi chcete sdělit, s čím mohu pomoci, případně co kraj může zlepšit nebo změnit, dejte mi o tom vědět. Budu připraven odpovídat na vaše otázky – i když předem přiznávám, že ani hejtman neví úplně všechno," vzkazuje hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

Videochat s hejtmanem Kraje Vysočina bude přístupný 10. února 2021 od 18 hodin na facebookovém profilu Kraje Vysočina, na oficiálním facebookovém profilu hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka, ale i z webových stránek Kraje Vysočina www.kr-vysocina.cz nebo přímo pod tímto odkazem: https://vysocina.webex.com/vysocina/j.php?MTID=m1dcf9a3e2d41205ff9b673d1f7cac1eb.

Své dotazy na hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka můžete zasílat předem na mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  a také prostřednictví prostřednictvím chatu v živém vysílání.

Tisková zpráva Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.