Sociální služby děkují nadačnímu fondu

ssm budovaZ pověření zaměstnanců Sociálních služeb města Velké Meziříčí, děkuji Nadačnímu fondu FRANTIŠKA PODSTATZKY LICHTENSTEINA, zastoupeného Mgr. Hanou Sklenářovou, předsedou správní rady a JUDr. Jaroslavem Pavlasem, Ph.D., místopředsedou správní rady, za finanční dar ve formě poukázek na nákup zboží.

Jsme vám za projevené gesto velmi vděční. Naši zaměstnanci nemají snadné zaměstnání. Vyžadujeme od nich plné nasazení a pochopení pro naše klienty. V tomto období coronavirové krize bylo práce víc než obvykle. Klienti nesměli opouštět svá bydliště, bylo třeba je ochránit před nebezpečnou nákazou. Věkový průměr našich klientů je kolem 80 let a již sám tento věk je náročný jak pro ně, tak pro naše pečovatele.
Po náročné směně u nás se vracejí ke svým rodinám, kde na ně často čeká druhá směna, letos horší také o on–line přípravu dětí do školy.

Tak ještě jednou srdečně děkujeme.

Jurková Jana, ředitelka Sociálních služeb města Velké Meziříčí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.