Město pracuje na svém rozvoji

P1310884 2Jedním ze základních cílů projektu s názvem „Tvorba strategických dokumentů, zvýšení kvality a profesionalizace Městského úřadu Velké Meziříčí", do kterého se městský úřad zapojil na jaře loňského roku, je také realizace Integrovaného plánu rozvoje města (IPRM) pro roky 2021-2028, jehož cílem je koordinace aktivit soustředících se na řešení nejzávažnějších identifikovaných problémů na území města. Jedná se o nástroj, který městu pomůže řešit problémy nebo konkrétní témata komplexně.

V pondělí 21. 6. 2021 od 15.00 hodin proběhne v koncertním sále Jupiter clubu projednání nového IPRM pro roky 2021-2028, kde se bude moci veřejnost vyjádřit k pěti základním prioritním osám:

  • Podnikání (prioritní osa 1)
  • Udržitelná doprava (prioritní osa 2)
  • Cestovní ruch (prioritní osa 3)
  • Město pro život (prioritní osa 4)
  • Udržitelný rozvoj (prioritní osa 5)

Prezentovat jednotlivé prioritní osy budou zpracovatelé Ing. Petr Macejka, Ph.D, ze společnosti UDIMO s.r.o. (osa udržitelná doprava) a Ing. arch. Barbora Zemanová (ostatní osy).
Starosta města Alexandros Kaminaras tímto zve všechny občany k diskusi k novému integrovanému plánu rozvoje města.

Dokument vzešlý z projednání s veřejností se předloží ke schválení zastupitelstvu města v září 2021.

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.