Studenti gymnázia zažili sportovní den

gvmDne 27. června 2021 se za velmi příjemného počasí konal v areálu naší školy již tradiční sportovní den. I tento rok byla jeho součástí charitativní sbírka, prostřednictvím které jsme podpořili projekt SOS Morava zaštítěný organizací Člověk v tísni. Vedení Studentské rady GVM vybralo od žáků a pedagogů celkovou částku 13 187 Kč. Děkujeme všem, kteří přispěli!

V průběhu sportovního dne si mohli studenti alespoň částečně kompenzovat nedostatek pohybu v distanční výuce. Na výběr měli z široké nabídky aktivit (fotbal, softbal, šachy, discgolf, jízda na kolečkových bruslích, pétanque, přehazovaná, volejbal). Kdo se nechtěl zapojit do sportovních klání, vydal se na poznávání okolí města.

Všichni zúčastnění soutěžili v duchu fair play, a vytvořili tak velmi příjemnou a soutěživou atmosféru. Děkujeme všem za účast a zároveň si přejeme, aby podobnou atmosféru mohli studenti zažívat během celého příštího školního roku!

Učitelé TV na GVM

gvm2

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.