Pomůžete nám vyřešit problém s doručováním zpravodaje? Staňte se brigádníkem České pošty

doručování Velkomeziříčska_copyDlouhodobě řešíme problémy s doručováním tištěného zpravodaje Velkomeziříčsko, na vině je zejména nestabilita personální kapacity České pošty. Častá fluktuace brigádníků a následné zaučování nových je stěžejním problémem celého doručování letáků, mezi něž je od loňského roku zařazené i Velkomeziříčsko.

Roznos letáků je práce z mnoha důvodů vhodná jako přivýdělek k důchodu, studiu i mateřské. Brigádníci dostanou určitý počet výtisků a adres včetně nejzazšího termínu doručení, výhodou tedy je, že konkrétní rozvrh doručování si organizují libovolně vzhledem k vlastním možnostem. Finanční ohodnocení se odvíjí od počtu doručených letáků. Pro více informací kontaktujte vedoucího pobočky České pošty ve Velkém Meziříčí, Martina Wollmutha, na telefonním čísle 734 877 472, nebo jej navštivte přímo v kanceláři v ulici Poštovní.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.