Nadcházející víkend bude bohatý na kulturu i sport

20210813 pozvankaHudba, film, pouť a trocha toho sportu. Ať už máte jakékoli zájmy, o nadcházejícím víkendu se asi nudit nebudete.

Už dnes se od 15 hodin na Náměstí ve Velkém Meziříčí bude konat FunnyFest, který pořádá centrum Wellmez.

Máte-li rádi trochu tvrdší muziku, pak se v sobotu14. srpna vypravte k Dolnímu mlýnu Baliny, kde v 18.30 hodin začne Balinka fest. Dáváte-li naopak přednost country, počkejte do neděle 15. srpna, kdy na Náměstí ve Velkém Meziříčí od 19. hodiny vystoupí kapela Dobrá pára.
Mezitím si ale můžete zajít i do kina v Jupiter clubu, kde v sobotu od 20. hodiny promítají komedii Free Guy. Určitě se zasmějete i u dalšího snímku z víkendové nabídky, Deníčku moderního fotra, který v Jupiteru promítají v pátek 13. a v neděli 15. srpna, taktéž od 20 hodin.

Kdo má léto spojené s poutěmi, nechť si nenechá ujít tu netínskou, která začíná v neděli 15. srpna od osmé hodiny ranní. Nejenže se může vyřádit na množství pouťových atrakcí, ale také se může těšit na výstavu kočárků a hraček v místní základní škole či na Venkovskou kapelu.

A pokud máte rádi sport, také nepřijdete zkrátka. Hned dvakrát na hřiště U Tržiště vyběhnou fotbalisté Velkého Meziříčí. V sobotu od 10.15 hodin bude áčko hostit Rosice, zatímco v neděli ve stejnou dobu přivítají hráči „B“ týmu Přibyslav.

Za sportem, byť ne tak známým, ale taktéž zajímavým, můžete vyrazit i o nedělním odpoledni na velkomeziříčský Františkov, kde od 15. hodiny představí Agility klub ukázky výcviku psů.

 

Milan Krčmář

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.