To pravé Meziříčí vydalo prohlášení k rekonstrukci Náměstí

fota srpen_kolem17_271foto__Petr_Velicka_copyTo pravé Meziříčí děkuje zastupitelstvu města za rozhodnutí opravit Náměstí dle vítězného návrhu architektonické soutěže z r. 2016.
Čekají nás nyní společné přípravy projektu a věříme, že budou probíhat ve stejné atmosféře vzájemného respektu, v jaké probíhala jednání před klíčovým úterním hlasováním 14.9. 2021. Věříme, že výsledek diskusí o aktualizaci studie a projektové přípravě bude konsensuální.
Věříme, že všech 23 minulých, současných i budoucích zastupitelů města se bude spolu s veřejností moci účastnit slavnostního otevření zrekonstruovaného náměstí.

Délka projektové přípravy a stavby záleží totiž jen na nás 23 zastupitelích a postupu vedení města. Je důležité, aby architekti i následní projektanti měli maximální podporu a důvěru zastupitelstva a zastupitelstvo důvěru občanů, protože jak všichni víme opravit se to opravdu musí.

TPM

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.