Místní hasiči soutěží v anketě Dobrovolní hasiči roku 2021. Hlasujte pro ně

P1320639-25594-800-600-80Sbor dobrovolných hasičů Velké Meziříčí postoupil do finálové pětice v anketě Dobrovolní hasiči roku 2021. Hlasovat pro ně můžete do 20. října. „V kategorii jednotka sboru dobrovolných hasičů jsme se umístili za zásah požáru traktoru u Atiky, kdy byl naší jednotce vyhlášen poplach na požár vozidla u stavení. Na místo události jsme vyjeli s oběma vozy. Už z dálky byl vidět mohutný dým a přes město se nesly ohromné zvuky výbuchu. Požárem byly zasaženy i vedle stojící vozidla a část objektu. Na likvidaci požáru bylo nasazeno několik vodních proudů. Celková škoda byla vyčíslena na 8,5 milionu. Díky rychlému zásahu byl uchráněn majetek v hodnotě 6 milionů. V kategorii sbor dobrovolných hasičů jsme se umístili za akci oslav 150 let vzniku hasičů ve Velkém Meziříčí. Oslavy probíhaly na náměstí ve Velkém Meziříčí, kde byly statické ukázky historické a moderní techniky doprovázené dynamickými ukázkami práce IZS," upřesnil starosta velkomeziříčských dobrovolných hasičů Stanislav Kratochvíl.

Hlasovat můžete pro jednotku prostřednictvím tohoto odkazu, kde stačí zvolit pro koho hlasujete a ve spodní části vyplnit vaše kontaktní údaje. Pro sbor zase můžete hlasovat pod tímto odkazem se stejným postupem. Hlasovat lze také pomoc SMS zprávy. Pro jednotku je to SMS ve tvaru HASICI JJM5 na telefonní číslo 900 7706 a pro sbor zašlete zprávu na stejné telefonní číslo ve znění HASICI SJM5. Cena jedné SMS zprávy je 6 korun. „Děkujeme předem za váš hlas," uzavřel s vděčností Kratochvíl.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.