Skauti do města přivezli Betlémské světlo

3 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyBetlémské světlo jsme převzali v Křižanově tuto sobotu stejně jako v mnoha předchozích letech od skautů převážejících vlakem tento neodmyslitelný symbol Vánoc.

Slavnostně jsem ho předali ho do farního kostela v neděli při mši svaté. Zde si od něj můžete napálit svíčku a donést do svého domova. Nově si můžete pro Betlémské světlo dojít i do nově otevřeného obchůdku Kumbál na ulici Novosady. Kromě Betlémského světla, zde máme kasičku, do které můžete přispět a podpořit tak opravu naší klubovny. Druhou kasičku, rovněž určenou na opravu klubovny, máme umístěnou v Krámku u Marušky na výjezdu z náměstí.

Pohyblivý betlém v kostele sv. Mikuláše
Jako každý rok, i letos stavíme betlém. Tento výjimečný betlém si budete mít možnost prohlédnout kdykoliv během vánočních svátků počínaje Štědrým dnem odpoledne. Jednou z dominant tohoto betléma jsou pohyblivé figurky, které je možné vidět v akci před nebo po každé mši svaté.

Více informací naleznete na našich webových stránkách: https://skautvm.cz/betlemske-svetlo-pohyblivy-betlem-v-kostele-kasicka-v-kumbalu-a-kramku-u-marusky/.

Touto cestou chceme poděkovat všem naším příznivcům a podporovatelům a popřát radostné a klidné prožití Vánoc a do nového roku nespočet zážitkům, pravé přátelé, hodně zdraví, štěstí, snů a lásky.

Skauti a skautky z Velkého Meziříčí

2 copy_copy_copy

4 copy_copy_copy

5 copy_copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.