Pomoc z Laviček a Netína již dorazila na ukrajinské hranice

7dfb70de-8494-4510-98b2-44e8e2a030b0V sobotu 5.3. vyjelo znovu vozidlo OPEL MOVANO od AUTO DOBROVOLNÝ s humanitární pomocí k ukrajinským hranicím.
Zástupci obcí Lavičky a Netín pomohli naplnit Movano až po strop a předali, tak humanitárními pomoc, kterou připravili občané Laviček a Netína.

Převoz zajišťovali ukrajinští zaměstnanci z firmy AGADOS - Anatolii (Tolja), Mikhailo (Míša) a Vasyl.
Jak nám řekl Anatolii – „Všem moc děkujeme za pomoc a podporu. Vše jsme převezli k ukrajinským hranicím a předali na městském úřadě v obci Pavlovce nad Uhom."

Se zajímavou víkendovou historkou se s námi podělil i pan Milan Dobrovolný. „Dcera tuto neděli v Praze po odpolední procházce s miminkem zjistila, že si omylem zavřela dveře bytu a nechala klíče zevnitř. Zavolal tedy na zámečnickou pohotovost. Za cca 20 minut přijel pán se synem a byt jí během chvilky odemknuli. Předem dohodnutou cenu 1.200Kč za odemknutí bytu si však odmítal vzít s tím, že jsou s Ukrajiny a že čeští občané jim strašně moc pomáhají a jsou za to vděčni."

Milan Dobrovolný

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.