Tadeáš Bíbr obdržel 1. místo v regionálním kole programu Soutěž & Podnikej

Moje nejlepší_i_tak_strašná_fotka_XD555V úterý 1. března jsme zavítali v rámci regionálního finále 6. ročníku Soutěž & Podnikej podruhé do Prahy. Slavnostně jsme tu zakončili pomyslnou cestu napříč kraji ČR.

Pražská šestice soutěžních týmů, kam byl zařazen i Tadeáš Bíbr z Velkého Meziříčí, představila své nápady, které sahaly do mnoha různých oblastí – od vzdělání přes investování a marketing až po zábavu a trávení volného času.

Vítěze nakonec vybrala odborná porota ve složení Anna Veselá (Tangle), Jan Vlachynský (Lidi z Baru) a Jiří Psota (Yieldigo)

Mezi šesti soutěžícími tohoto kola si nejlépe vedly tyto:

Třetí místo obsadil Maxim Mašín se svým projektem Learn2Trade, který má za cíl naučit lidi, jak investovat a zhodnocovat své peníze.

Druhou příčku obsadila Linh Chi Nguyen, jež má za úkol se svým projektem TACAMO AGENCY pomáhat vietnamským podnikatelům na území ČR.

A nejlépe se den vyvedl našemu reprezentantovi Tadeáši Bíbrovi a jeho projektu Čtení jednoduše. „Jste v maturitním ročníku, nestíháte číst a rozbory vám nepomáhají? Projekt Čtení jednoduše krátí knihy tak, abyste s nimi strávili méně času, ale i přesto si je užili naplno."

Přestože regionální kola končí, pořádné drama teprve začíná. Tadeáše teď čeká vyvrcholení celého programu v podobě celorepublikového finále, které se uskuteční 11. dubna 2022 v HubHubu v Paláci ARA v Praze, kde se utká s ostatními výherci regionálních klání o titul nejlepšího středoškolského podnikatele tohoto roku.

Tadeáš Bíbr

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.