Gymnázium zve na Večer pro Ukrajinu

Bez názvuStudenti a učitelé Gymnázia Velké Meziříčí si vás dovolují pozvat na Večer pro Ukrajinu, který se uskuteční v pátek 18. března 2022 ve školní aule. Akce se bude konat na podporu obyvatel Ukrajiny postižených válkou. Od 17:30 bude promítán tematický film, od 19:00 zahraje studentská kapela MHD. Vstupné na večer je dobrovolné, výtěžek poputuje do sbírky Charity Česká republika.

Také bychom vás chtěli informovat, že ve spolupráci s Oblastní charitou Žďár nad Sázavou uspořádáme ve dnech 16.–18. března veřejnou sbírku v ulicích Velkého Meziříčí. V těchto dnech se bude několik dobrovolníků z řad studentů gymnázia pohybovat po městě se zapečetěnými kasičkami Charity, do kterých budou moci lidé přispět na pomoc obyvatelům Ukrajiny zasaženým válkou.

Večer pro Ukrajinu na GVM

Pořádá: studenti a učitelé Gymnázia Velké Meziříčí
Kdy: pátek 18. března od 17:30
Kde: Gymnázium Velké Meziříčí, aula
Předpokládaný program:
17:30–18:30 promítání tematického filmu
18:30–19:00 přestávka (káva, čaj, prostor pro rozhovor)
od 19:00 studentská kapela MHD hraje k poslechu i k tanci

Vstupné dobrovolné – výtěžek poputuje do sbírky Charity ČR na pomoc obyvatelům Ukrajiny zasaženým válkou.
Akce je určena pro širokou veřejnost.

Veřejná sbírka
Ve spolupráci s Oblastní charitou Žďár nad Sázavou uspořádají studenti gymnázia ve dnech 16.–18. 3. (středa, čtvrtek, pátek) veřejnou sbírku v ulicích Velkého Meziříčí. V těchto dnech se bude několik dobrovolníků z řad studentů pohybovat po městě se zapečetěnými kasičkami Charity, do kterých budou moci lidé přispět na pomoc obyvatelům Ukrajiny zasaženým válkou.

Studenti GVM

vecer-pro-Ukrajinu-na-GVM copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.