Středeční Žluto-modrý den měl velký úspěch

DSC 0499_copyVe středu 23. března se na Hotelové škole Světlá a Střední odborné škole řemesel uskutečnila dobročinná sbírka na pomoc Ukrajině.

Netradiční pokrmy ukrajinské kuchyně si pro ostatní studenty školy připravili druháci oboru Hotelnictví v čele s Matějem Sobotkou, prváci oboru Kuchař-číšník a Karin z 3. ročníku obor Kuchař-číšník.
Akce započala v 9:30 hodin v prostorách učebny obsluhy na nové budově. Nesouhlas s válečným konfliktem měli možnost studenti i pedagogové vyjádřit oblečením laděným do barev ukrajinské vlajky, finančním příspěvkem či zakoupením připraveného občerstvení. Veškerý doprovodný program měli na starost studenti ve spolupráci s pedagogy školy. Celkově studenti vytěžili 22 282 korun, ty následně poputují na pomoc Ukrajině.

Tradičně se také Hotelová škola Světlá a SOŠŘ zúčastní Velikonoční výstavy v Jupiter clubu, ve dnech od 4. do 6. dubna, na které má v plánu pokračovat v podobném duchu a vybrané finance také věnovat na pomoc Ukrajině.

Tina Kárníková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.