Nejenom o výchově dětí míří Marek Herman přednášet do Borů

boys-5630669Pedagog, autor úspěšných publikací a lektor přednášek o výchově dětí či sebepoznání přijal pozvání do Borů. Po měsících odkládání ve středu 4. května přiblíží poznatky ze své dlouholeté praxe také našemu publiku. Začátek přednášky s názvem Ochutnávka selského rozumu je naplánovaný na 18 hodin v kulturním domě.

Těšit se můžete na svěží úvod do výchovy dětí a srozumitelné postupy, které pomáhají vytvořit doma i ve škole pohodovou atmosféru. Dozvíte se, jak zabránit přehlcení dětí a proč někteří rodiče zbytečně bojují a následně jsou z výchovy unavení. Přijďte si poslechnout a popovídat o jednoduchých principech, které budete moci použít jak v osobním životě, tak v každodenní práci s dětmi doma, ve školce nebo ve škole.
Proč dokáže vztahy v rodině lépe řídit žena? Jak poznáme zdravou rodinu? Co nám pomůže navodit doma nebo ve škole pohodovou atmosféru? Má smysl střídavá péče? Dokáže táta na mateřské nahradit mámu?
Přijďte diskutovat či jen poslouchat, jste srdečně zváni. Přednášku pořádá Zdravá obec Bory.

-mh-

Herman png

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.