Muzeum nabídne lákavý program

Zámek foto._Zuzana_NajtováVstříc dětem, mládeži, dospělým i seniorům vychází Muzeum Velké Meziříčí. Připravuje programy, které těží z výstavní činnosti, z možností muzeálních sbírek, z nabízejících se přístupných interiérů i exteriérů zámku.

Letošním červnem počínající výstava velkomeziříčského výtvarníka Bořivoje Pejchala umožní školám i široké veřejnosti vstoupit mezi obrazy a najít cestu k vnímání současného umění. Srpnovou vernisáží děl naší rodačky Zdenky Vorlové – Vlčkové bude všem předána možnost setkat se s tvorbou malířky. A nejen zhlédnout rozmanitost maleb z muzeálních sbírek, ale i mnohé se dozvědět a třeba se i výtvarně vyjádřit k malířčině Múze. Pro nejmenší se svět fantazie v zámeckém prostoru spojí s loutkami provázejícími pověsti z našeho města.

Nabídkový program i harmonogram bude upřesněn školám i veřejnosti v příštím vydání Velkomeziříčska. Na chvíle setkání, povídání a tvoření s vámi se těšíme!

-muz-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.