Základní škola v Mostištích si připravila netradiční schůzku rodičů

Snímek3O tom, že třídní schůzka nemusí být jen fádní nebo dokonce nepříjemná záležitost, se přesvědčili rodiče dětí naší Základní školy v Mostištích.

Vzhledem k různým covidovým opatřením jsme se dva roky společně nesešli. A když tedy letos ta možnost konečně byla, rozhodli jsme se, že si schůzku trošku zpestříme. Obrátili jsme se na našeho bývalého žáka a nyní vyhlášeného kuchaře Filippa Kaminarase, zda by nám s tím mohl pomoci. Jeho velká ochota nás velmi mile překvapila. Přesto, že v daný den brzy ráno vstával, protože vystupoval v pořadu Dobré ráno České televize, v poledne potom vařil ve své restauraci a večer už připravoval občerstvení na víkendové akce, udělal si čas i na nás. Náš nápad připravit rodičům malé pohoštění a něco málo jim o vaření povykládat, se mu okamžitě zalíbil. A tak jsme se bez problémů na všem domluvili. Zbývalo už jen vše řádně utajit. Rodiče totiž věděli, že je na třídní schůzce čeká překvapení, ale netušili jaké.

Všechno se podařilo a dopadlo podle našich představ. Rodiče byli mile překvapeni. Setkání probíhalo v příjemné atmosféře a občerstvení od Filippa bylo výborné. Po společném posezení, kdy jsme rodičům také představili našeho nového kamaráda robota Ferdu, se uskutečnily i klasické schůzky v jednotlivých třídách.

Děkujeme Filippovi za ochotu a vstřícnost. Jsme rádi, že máme s našimi bývalými žáky tak pěkné vztahy a že se k nám rádi vrací zavzpomínat. Jsou u nás vždy vítání.

Děkujeme také našim četným sponzorům a v neposlední řadě rodičům. Bylo to hezké sekání. Třeba zase někdy příště něco podobného vymyslíme.

Více naleznete na www.zsmostiste.cz.

Pedagogický kolektiv

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.