MOST Vysočiny vydal aktualizaci priorit a cílů rozvoje vzdělávání v území ORP Velké Meziříčí

people-2557396Dne 11. 5. 2022 proběhlo jednání všech pracovních skupin projektu MAP II rozvoje vzdělávání v ORP Velké Meziříčí. Na programu bylo projednání podkladů pro aktualizaci analytické části dokumentu MAP, tzn. například výsledky dotazníkového šetření v mateřských a základních školách, evaluace ročních akčních plánů, podklady z aktuálních strategických záměrů a dokumentů, závěry šetření ČŠI a další. Realizační tým projektu dále zpracuje výstupy jednání pracovních skupin a připraví aktualizovaný návrh priorit a cílů rozvoje vzdělávání v území ORP Velké Meziříčí. Návrh priorit opět posoudí pracovní skupiny a mohou jej připomínkovat i další aktéři zapojení do vzdělávání vč. veřejnosti. Návrh priorit je umístěn pod odkazem. Případné připomínky je možno zaslat na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  do 20. 5. 2022. Realizační tým dále připravuje aktualizaci Strategického rámce MAP do roku 2023, pro kterou mohou jednotlivé školy v území ORP uvést svoje investiční záměry.

Z připravovaných akcí do konce školního roku bychom rádi informovali o semináři, jak využít robotické pomůcky ve vzdělávání, o týdnu se spisovatelkou a lektorkou Klárou Smolíkovou či Dnu řemesel na ZŠ a PŠ ve Velké Bíteši. Přehled všech plánovaných akcí je průběžně zveřejňován na FB stránce MAP II ORP Velké Meziříčí.

MOST Vysočiny, o.p.s.

EU OP_VVV_MSMT_horizont_RGB_CZ

MOST logo_krivky_web_copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.