Muzejní program nabídne pohled na moderní umění

Zámek foto._Zuzana_NajtováChcete se na moderní umění podívat jinýma očima? Bojíte se, že mu vůbec nerozumíte? Návštěvníci muzejního programu „O současném umění trochu jinak aneb Nebojte se moderny" zjistí, že rozhodně obavy mít nemusejí.

Eva Kočí Valová připravila speciální program, který seznámí širokou veřejnost se světem moderny, hledáním harmonie a vlastním tvořením. Návštěvníci se ve výstavním sále velkomeziříčského muzea ocitnou mezi třiapadesáti díly velkomeziříčského výtvarníka Bořivoje Pejchala, která je mohou motivovat právě k vlastnímu dotváření a tvoření.

Program pro širokou veřejnost bude začínat každé úterní odpoledne ve tři hodiny ve výstavním sále. Poprvé mohou zájemci přijít 7. června, program se bude opakovat až do konce července. Jelikož je kapacita skupiny vždy omezená, je třeba se na program předem objednat do pondělního rána, a to buď telefonicky (566 522 206 nebo 566 522 773), nebo mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

V případě školních skupin je možný jakýkoli termín od pondělí do pátku, je však třeba se také předem telefonicky objednat.

Program je určen pro děti od druhého stupně základních škol a pro dospělé jakéhokoli věku. Jednotné vstupné je 40 korun za osobu.

-muz-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.