Radní navštívili budované parkourové hřiště a Základní školu Oslavická

P1640122Radní vyrazili zkontrolovat průběh staveb a oprav u probíhajících investičních akcí. Stavba hřiště mezi základními školami Školní a Oslavická má být dokončená do podzimu letošního roku. Nyní probíhá po vybetonování podkladní základové desky technologická přestávka. Během srpna dokončí zhotovitel povrchy, chodníky, ukotví stroje na cvičení a vrhne se na vybudování pumtrackové dráhy. Okruh pro jízdu na kole doplní ještě parkourovými překážkami.

Během letních prázdnin se opravují a vylepšují školská zařízení. Některé stavební akce jsou dokončené, jiné se k dokončení blíží. Na Základní škole Oslavická, kterou při své obchůzce radní navštívili, prošla čištěním fasáda a přestavují se šatny. Původní šatní klece zmizely, došlo k zapravení nedokonalostí, vyčištění podlahy a nyní se čeká na dodávku moderních šatních skříní.

Zuzana Najtová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.